L'Orquesta Volvemos torna als escenaris amb el programa Opera Quarta

2022-10-26

La formació castellonenca prepara aquest interessant programa de cara als seus concerts d'entrada gratuïta a Montanejos, Castelló de la Plana i Benicàssim, els dies 22, 23 i 24 d'octubre respectivament.

El programa Opera Quarta té com a fil conductor els Concerts de Francisco Castro catalogats com a Opus 4 (Opera Quarta tal com apareix a la portada de la seva publicació original de 1708). Juntament amb aquesta música de Castro, podrem escoltar altres Opus 4 contemporanis d'importants autors com Arcangelo Corelli, Antonio Vivaldi i Charles Avison, entre altres.

Orquestra Tornem té el plaer de comptar amb el talent de joves músics espanyols ben arrelats internacionalment i que interpretaran com a solistes dins d'aquest programa. Alguns dels més destacats són l'oboista Clara Espinosa, el violinista Javier Lupiáñez, la violoncel·lista Inés Salinas i, per descomptat, l'ànima mater del projecte, la violinista i directora ondense Alba Encinas. L'orquestra estarà composta per músics originaris de molt diverses parts d'Espanya (Zaragoza, Melilla, Sevilla, Soria, etc.) però que actualment es troben treballant en els centres musicals més importants de Suïssa, Alemanya, Països Baixos, França, etc.

Els concerts tindran lloc a la Casa de Cultura de Montanejos, el 22 d'octubre a les 20:00; al Saló de recepcions de Castelló, el 23 d'octubre a les 20:00; i al Saló Casita de l'Hotel Intur Bonaire de Benicàssim a les 19:00 del 24 d'octubre. L'entrada als concerts és gratuïta tot i que és recomanable reservar amb antelació a la web (www.orquestavolvemos.com/conciertos/) per agilitzar l'entrada a les sales i assegurar una plaça donat l'aforament limitat.

Els concerts han estat possibles gràcies a l'enorme esforç organitzatiu per part de l'Associació Volvemos con Música i amb l'ajuda i patrocini del Patronat de Turisme de Castelló i l'Institut Valencià de Cultura.

Per a més informació, podeu visitar www.volvemosconmusica.com o bé www.orquestavolvemos.com.